Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Sendvičs ar lasi un ceptiem marinētiem sīpoliem

KAS JĀDARA?

1. Sīpolus nomizo, sagriez plānās ripiņās. Pannā apcep sīpolus un piejauc klāt etiķi un medu. Sautē uz lēnas uguns visu kopā, kamēr viss šķidrums neizgaro. Atdzesē.
2. Maizi notostē vai apcep.
3. Krējumu sajauc kopā ar biezpienu, pievieno sasmalcinātus zaļumus.
4. Katru mazes šķēli apsmērē ar krējuma-biezpiena masu, pa virsu sakārto laša šķēlītes, apcep sīpolus un atkal krējuma-biezpiena masu. Dekorē ar diedzētiem graudiem.
SASTĀVDAĻAS:
  • 500 g kūpinata laša
  • 250 g krējuma
  • 1 iep. sendviču graudu maize
  • 200 g biezpiena
  • 0,5 kg sīpolu
  • 100 g medus
  • 100 ml sarkanvīna etiķa
  • 200 ml diedzētu graudu
  • Zaļumi

Leave a Comment