Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Cūkas kājas cepetis

KAS JĀDARA?

1. Sagatavo stilbu cepšanai – ja izvēlies stilbu, šķiņķi bez kaula, gaļu sasien ar pārtikas diegu, lai tas izdotos sulīgāks.

2. Pusi ķiploku daiviņu un rozmarīna liec cepetim pa vidu – izdur caurumus tuvāk kaulam un ievieto tajos veselas ķiploka daiviņas, rozmarīnu.

3. Otru pusi ķiploku samal ar eļļu un rozmarīna lapām, tad iesmērē cepeti no ārpuses. Ādu ierīvē ar sāli un pipariem. 

4. Liec cept 180 grādos uz katru cepeša kilogramu 1 h 20 min., ar kaulu – plus 20 min.

SASTĀVDAĻAS:

  • 3–4 kg cūkgaļas stilba ar kaulu (bez kaula 2–3 kg) 
  • 10 rozmarīna zariņi 
  • 10 ķiploka daiviņas 
  • 30 ml olīveļļas apsmērēšanai 
  • Sāls
  • Pipari

Leave a Comment