
Kartupeļu pankūkas ar malto gaļu
KAS JĀDARA?
1. Sarīvē kartupeļus, nospied lieko sulu. Pieliec garšvielas, olas un samaisa.
2. Sajauc malto gaļu ar sāli un pipariem, var pievienot arī sasmalcinātu ķiploku.
3. Kad panna sakarsusi, liec virsū uz pannas pirmo kārtu pankūku masas, pirmās kārtas masai uzliec kārtu maltās gaļas, tad atkal kartupeļu.
4. Pankūkas cep vai nu uz mērenas uguns bieži grozot, lai izcepas gaļa vai arī apcep zeltainas un tad ieliec uz 15 min. cepeškrāsnī.
5. Pasniedz karstas ar krējumu vai sviestu.
SASTĀVDAĻAS:
- 6 kartupeļi
- 400 g maltās gaļas
- Pipari
- 2 olas
- Sāls
- Eļļa