
Liellopa un laša tartari
KAS JĀDARA?
1.Lasi sagriez mazos kubiņos. Marinētus sīpolus smalki sagriez. Marinētus gurķus smalki sagriež. Visu samaisi un pievieno citrona sulu, un svaigi maltus piparus.
2.Liellopa gaļu sagriez mazos kubiņos. Marinētus gurķus sagriež kubiņos, sīpolus smalki sakapā. Gaļu sajauc ar sinepēm, sīpoliem, gurķīšiem, pievieno Vorčesteras mērci.
3.Tartarus dekorē ar marinētiem sīpoliem un kaperiem, pasniedz ar grauzdētu maizi.
SASTĀVDAĻAS:
- 200 g auksti kūpināts lasis
- 250 g marinēts gurķis
- 200 g marinēti sīpoli
- Citrona sula
- 250 g liellopa fileja
- Sinepes
- Vorčesteras mērce
- Pipari
- Kaperi