Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 23:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Spinātu un kartupeļu sacepums

KAS JĀDARA?

1. Spinātus atlaidini un labi nospied.

2. Sīpolus un ķiplokus nomizo un sīki sakapā.

3. Rozmarīnu un timiānu nomazgā, skujiņas smalki sakapā, lapiņas noplūc.

4. Sakarsē 1 ēd.k. eļļas, pusi no sīpoliem un ķiplokiem sautē tajā caurspīdīgus.

5. Pievieno malto gaļu un maisot apcep, līdz tā apbrūnē.

6. Pievieno rozmarīnu, timiānu, tomātu pastu un 100 ml buljona. Pēc tam pieliec sāli un piparus un noliek malā.

7. Kartupeļus nomizo un sagriez plānās šķēlītēs.

8. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

9. Sakarsē 1 ēd. k. eļļas, sautē tajā atlikušos sīpolus un ķiplokus. Nospied vēlreiz spinātus, liec pannā un visu kopā sautē. Garšai pievieno sāli, piparus un muskatriekstus.

10. Ietauko karstumizturīgu veidni ar atlikušo eļļu. Veidnē kārtām liec kartupeļus, malto gaļu un spinātus, pāri sadrupina Mozarella sieru.

11. Kā pēdējos liec kartupeļus.

12. Sacepumu pārlej ar 300 ml gaļas buljonu, pārkaisi ar rīvēto sieru un apmēram 1 stundu cep karstā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā zeltaini brūnu.

SASTĀVDAĻAS:

  • 800 g kartupeļu
  • 300 g saldētu spinātu
  • 300 g jauktas maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 zariņš svaiga rozmarīna
  • 1 zariņš svaiga timiāna
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 100 ml sarkanvīna
  • 100 g Fetas siera
  • 300 ml gaļas buljona
  • 3 ēdamkarotes rīvēta Ementāles siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvēts muskatrieksts

Leave a Comment