Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Tītara un auzu pārslu kotletes

KAS JĀDARA?

1. Katliņā ielej ūdeni, uzvāra un ieber auzu pārslas. Ik pa brīdim maisot, vāra 5 minūtes, tad katlu noņem no plīts, uzliek vāku un atstāj vēl uz 5 min., lai auzu pārslas uzbriest.

2. Traukā liek tītara malto gaļu, pievieno olas, caur ķiploku spiedi izspied ķiploku un atdzesēto auzu pārslu putru. Pievieno piparus un sāli un samaisa.

3. No sagatavotās masas veido kroketes, katru apvārta rīvmaizē un sakarsētā eļļā cep no visām pusēm.

SASTĀVDAĻAS:

  • 40 g auzu pārslu
  • 200 g ūdens
  • 500 g maltās tītara gaļas
  • 1 ola
  • 4 daiviņas ķiploka
  • Pipari
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • Eļļa

Leave a Comment