Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Truša gaļa ar sinepju mērci

KAS JĀDARA?

1.Truša gaļu ierīvē ar sāli un sinepēm un atstāj uz 30 min.

2.Kārtīgi sagriez sīpolus. Liec cepties olīveļļā un sviestā, kā arī pievieno ķiplokus. Sautē uz lēnas uguns.

3.Kad sīpoli ir gatavi, katliņā liec truša kājas vai plecus un apbrūnini no katras puses. Kad gaļa ir apcepta, pievieno buljonu un ļauj, lai gaļa sautējas. Pēc maza brītiņa pievieno saldo krējumu un sinepes, kā arī sāli un piparus.

4.Katliņam liec virsū vāku, un ļauj, lai gaļa gatavojas 30 min.

SASTĀVDAĻAS:

  • Truša gaļa
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 200 ml saldā krējuma
  • 200 ml buljona
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa
  • Sviests

Leave a Comment