Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Viltotais zaķis

KAS JĀDARA?

1. Ķiploka daiviņas un burkānus sīki sagriez. Baltmaizi izmērcē ūdenī.

2. Maltajā daļā iesit olas, pievieno sasmalcinātos burkānus, ķiplokus un izmērcēto baltmaizi. Pieliec krējumu, ķimenes, sāli un piparus.

3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

4. Pannu ietauko ar olīveļļu.

5. Rokas saslapinot ūdenī, no gaļas masas veido kukulīšus (zaķus).

6. Katrā zaķī ar pirkstu iespiež dažas nelielas iedobes, lai cepšanas gaitā izceptos arī vidus.

7. Cep aptuveni 45 min.

SASTĀVDAĻAS:

  • 1.5 kg maltas cūkgaļas
  • 5 vidēji burkāni
  • Ķimenes
  • 3 olas
  • Pipari
  • 6 - 8 ķiploka daiviņas
  • 3 šķēles baltmaizes
  • 3 ēdamkarotes krējuma
  • Sāls

Leave a Comment