
Vīnes šnicele
KAS JĀDARA?
1.Vienā šķīvī ieber miltus, otrā - rīvmaizi. Dziļā šķīvī sakuļ olas.
2.Šniceles vispirms apviļā miltos. Pēc tam no abām pusēm pamērcē olā. Visbeidzot apviļā rīvmaizē. Ar plaukstu viegli piespiež. Lieko rīvmaizi uzmanīgi nopurini.
3.Sviestu pannā uzkarsē vidēji karstu. Liec pannā pa vienai šnicelei un cep 4 min. no vienas puses. Vairākas reizes aplaisti ar sviestu.
4.Vairākas reizes aplaisti ar sviestu, lai garoziņa uzpūšas.
5.Šniceli apgriež uz otru pusi un arī cep 4 min.
SASTĀVDAĻAS:
- 4 teļa gaļas karbonādes (katra apm. 150 g)
- 200 g rīvmaizes
- 50 g miltu
- 2 olas
- 100 g dzidrināta sviesta
- Sāls
- Pipari