Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Pasta ar mīdijām

KAS JĀDARA?

1.Lielā katlā sālsūdenī liec vārīties makaronus.

2.Sagatavo mīdijas: nomazgā un izšķiro – tās, kas jau atvērušās, izmet. Ja mīdijas ir saldētas, tās jāatkausē.

3.Augstā pannā virs vidējas uguns izkausē sviestu, liek sakapātu sīpolu un ķiploku, apcep, līdz tie ir caurspīdīgi.

4.Pievieno baltvīnu un brīdi pasutina, ļaujot vīnam drusku izgarot.

5.Iejauc tomātu mērci, tad saldo krējumu, kārtīgi samaisi un ļauj uzmest burbuli.

6.Liec atlaidinātas mīdijas un, dažas minūtes maisot, pasutina.

7.Kad makaroni uzvārījušies, tos liek sietā, notecini lieko šķidrumu un iejauc mērcē. Uzrīvē sieru, pievieno saplucinātas bazilika lapiņas.

SASTĀVDAĻAS:

  • 300 g pilngraudu spageti
  • 0,7-1 kg mīdiju čaulās, svaigas vai saldētas
  • Sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Neliels gabaliņš Parmas siera
  • Svaigs baziliks
  • 100 ml baltvīna
  • 150 ml tomātu mērces
  • 50 ml saldā krējuma
  • Nedaudz sviesta vai olīveļļas
  • Sāls

Leave a Comment