Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 23:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Pasta Carbonara

KAS JĀDARA?

1.Makaronus liec vārīties nedaudz sālītā ūdenī.

2.Pannā apcep bekonu, līdz tas kļūst brūns un kraukšķīgs. Izņem bekonu no pannas, tā taukos pievieno smalki sakapātu ķiploku un sautē 1 min.

3.Mazā bļodiņā sakul olas ar 50 g Parmezāna un pipariem.

4.Kad pasta gatava, nokās ūdeni, to saglabājot citā traukā, noderēs vēlāk receptē.

5.60 ml pastas ūdens lej pannā un samaisi kārtīgi. Pievieno karstus spagetti, sakultās olas un sāc ātri un kārtīgi maisīt, līdz spagetti ir krēmīgā masā. Pievieno visu pārējo - bekonu, Parmezānu un zaļumus.

SASTĀVDAĻAS: 

  • 85 g bekons
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 330 g makaronu
  • 3 olas
  • 75 g Parmezāna siers
  • Sāls
  • Pipari

Leave a Comment