Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Pastas sacepums ar ķirbjiem

KAS JĀDARA?

1.Uz cepešpannas liec gabaliņos sagrieztus dārzeņus. Dārzeņiem pievieno paprikas pulveri, sāli un eļļu. Visu kārtīgi samaisi un cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā, līdz dārzeņi ir brūni un mīksti.

2.Gatavos dārzeņus noņem no cepešpannas un liec bļodā. Pievieno sinepes, rauga pārslas, krējumu un pienu. Visu sablendē.

3.Indijas riekstus, rauga pārslas, ķiploku pulveri un sāli liec blenderī. Otrā mērcīte jeb “Parmas siers” ir gatavs.

4.Katlā uzvāri ūdeni, pievieno sāli un eļļu. Kad ūdens uzvārīts, tam pievieno pastu un vāri 10 min. Kad pasta gatava, ūdeni nolej, pastu liec lielā cepšanas traukā, pievieno ķirbju krēmu un visu kārtīgi samaisi, lai pasta pilnībā aplīp ar krēmu.

5.Uzsildi cepeškrāni. Pastu liec cepeškrāsnī un cep, līdz virspuse kļūst zeltaini brūna, tad pa virsu uzber “Parmas sieru” un sakapātos lociņus. Liec atpakaļ cepeškrāsnī un apcep vēl dažas minūtes.

SASTĀVDAĻAS:

  • 1 kartupelis
  • 1 burkāns
  • 1 ķirbis
  • 1 sīpols
  • 1 tējkarote paprikas pulvera
  • 1,5 tējkarotes sinepju
  • Rauga pārslas
  • 2 ēdamkarotes vīnogu kauliņu eļļas
  • Sāls
  • 100 ml auzu krējuma
  • 200 ml auzu piena
  • 350 g gnocchi pastas
  • Sauja Indijas riekstu
  • 1 tējkarote ķiploku pulvera
  • Lociņi

Leave a Comment