
Udon nūdeles ar dārzeņiem un gaļu
KAS JĀDARA?
1.Sīpolus un burkānus sagriez plānās šķēlītēs, cep eļļā 5 min.
2.Papriku sagriez gabaliņos, selerijas kātu - plānās šķēlītēs, ķiplokus sarīvē.
3.Visu pievieno burkāniem un sīpoliem - turpina cept 2 min., tad pievieno sojas mērci un ūdeni.
4.Sautē, kamēr dārzeņi ir gandrīz pilnībā gatavi.
5.Vistas gaļu sagriez un cep atlikušajā augu eļļā, 1 min.
6.Gaļu pievieno dārzeņiem, noliec malā.
7.Udon nūdeles vāri verdošā sālsūdenī, 8 min., nolej ūdeni.
8.Nūdeles pievieno gaļai un dārzeņiem, sautē 5 min., pieber piparus pēc garšas.
SASTĀVDAĻAS:
- 150 g Udon nūdeļu
- 400 g vistas filejas
- 80 g burkānu
- 80 g sīpolu
- 80 g dzeltenās paprikas
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote rīvēta ingvera
- 3 ēdamkarotes sojas mērces
- 1 selerijas kāts
- Sāls
- Eļļa
- Pipari