
Bufalo turku zirņu salāti
KAS JĀDARA?
1. Turku zirņus liec uz ieeļļotas plātnes - 20 min., 450 grādos.
2. Sajauc kopā čili piparus ar sviestu, pievienojot arī sāli un piparus. Liec klāt turku zirņiem un cep vēl 5 min.
3. Tikmēr sagatavo mērcīti - sajauc kopā majonēzi, skābo un saldo krējumu. Pievieno pārējos mērcītei paredzētos produktus. Liec vēl klāt arī sāli un piparus. Liec ledusskapī.
4. Sajauc kopā salātu sastāvdaļas, liec pa virsu gatavos turku zirņus un visbeidzot - mērcīti.
SASTĀVDAĻAS:
Priekš turku zirņiem:
- 2 iepakojumi ar turku zirņiem - bez šķidruma un nosusināti
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 ēdamkarotes izkausēta sviesta
- jūras sāls
- pipari
- čili pipari
Priekš mērcītes:
|
Priekš salātiem:
|