Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Franču vērša gaļas salāti

KAS JĀDARA?

1.Gaļu attīri no liekiem taukiem un plēvēm, ierīvē ar sāli, karstā sviestā uz lielas uguns ātri apcep no abām pusēm.

2.Pārliec cepeškrāsnī un cep 15 min., izņem no krāsns un atdzesē.

3.Kartupeļus ar mizu novāri un atdzesē.

4.Pagatavo mērci: olu dzeltenumus iesist bļodiņā, maisot pievieno kartupeļu miltus, pa pilītei pilina klāt eļļu, pamazām pievieno citrona sulu. Kad visa eļļa piepilināta, pievieno jogurtu, pēc garšas pievieno sāli un sinepes. Visu samaisi.

5.Aukstu gaļu sagriez strēmelītēs. Kartupeļus nomizo un sagriez tāpat kā gaļu. Gurķus nomizo un sagriez. Visu pārlej ar pagatavoto mērci, papriku, sojas mērci, pēc garšas pievieno sāli un viegli vēlreiz visu samaisi.

6.Dekorē ar gurķu vēdeklīšiem, kaperiem un salātu lapām.

SASTĀVDAĻAS:

  • 2 kg vērša gaļa
  • 800 g kartupeļi
  • 2 svaigi gurķi
  • 3 marinēti gurķi
  • Paprikas pulveris
  • Sojas mērce
  • 3 olu dzeltenumi
  • 200 g eļļas
  • 1/2 citrona sula
  • 200 g turku jogurta
  • Sinepes
  • Sāls
  • Kartupeļu milti

Leave a Comment