
Kartupeļu salāti ar Parmezānu
KAS JĀDARA?
1.Kartupeļus sagriezt pabiezās šķēlēs. Burkānus nomizo un sagriez strēmelītēs. Ķiplokus saspied, bet tomātus sīki sagriez.
2.Kartupeļus, burkānus un ķiplokus pārlej ar olīveļļu, samaisi. Pievienot rīvētu Parmezānu, timiānu, sāli un svaigi maltus piparus. Visu pārliec uz cepešpannas un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 45 min., ik pa brīdim apmaisot. 15 min. pirms cepšanas beigām pievienot tomātus.
SASTĀVDAĻAS:
- 700 g jaunie kartupeļi
- 4 burkāni
- 150 g ķiršu tomātiņi
- 5 ķiploka daiviņas
- 100 g rīvēts Parmezāns
- Timiāns
- Olīveļļa
- Sāls
- Pipari