Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 23:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Vīģu salāti

KAS JĀDARA?

1.Cepeškrāsni uzkarsē. Pagatavo mērci. Vīna etiķi smaisi ar eļļu, sāli un pipariem.

2.Vīģes nomazgā, apžāvē un sagriez šķēlītēs. Uz sērvējamā šķīvja tās sakārto un pārlej ar pusi no mērces. Ievietot ledusskapī uz 15 min.

3.Riekstus apgrauzdē uz sausas pannas. Rukolu noskalo un apžāvē.

4.Šķiņķa šķēles sakārto uz cepešpannas un žāvē cepeškrāsnī 5 min. Šķiņķi pārliec uz šķīvja. Uz tās pašas cepešpannas saliec nelielas rīvēta siera čupiņas. Cept cepeškrāsnī 5 min., kamēr siers ir izkusis. Čipšiem ļauj atdzist.

5.Uz šķīvja ar vīģēm sakārto rukolu, šķiņki un riekstus. Pārlej mērci un viegli apmaisi. Pārkaisīt ar salauztiem lielos gabalos čipšiem.

SASTĀVDAĻAS:

  • 6 svaigas vīģes
  • 150 g rukola
  • 4 šķiņķa šķēles
  • 70 g rīvēts Parmezāns
  • 30 g ciedru rieksti
  • Sarkanvīna etiķis
  • Riekstu eļļa
  • Sāls
  • Pipari

Leave a Comment