
Vistas salāti ar ogām un bekonu
KAS JĀDARA?
1.Bekonu apgrauzdē uz sausas pannas, sagriez mazos gabalos.
2.Vistas gaļu cep uz pannas. Atdzesē un sagriež strēmelītēs.
3.Avenes saspaidi, pievieno krējumam. Pievieno arī sinepes, sāli un svaigi maltus piparus, samaisi.
4.Salātlapas noskalo un kārto traukā. Pa virsu liek vistas gaļu, bekonu, svaigas avenes, sagrieztus tomātus. Pārkaisi ar sieru.
5.Pasniedz pārlejot ar mērci. Rotā ar ķiršiem, kazenēm, vīnogām.
SASTĀVDAĻAS:
- Šķiņķa šķēlītes
- 200 g salātlapas
- 100 g avenes
- 100 g bekons
- 150 g tomāti
- 50 g rivēts siers Parmezāns
- 150 g skābs krējums
- Dižonas sinepes
- Vīnogas
- Kazenes
- Ķirši
- Sāls
- Pipari