Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Vistas salāti ar turku zirņiem

KAS JĀDARA?

1.Grūbas novāri sālsūdenī.

2.Vistas fileju uzgrilē.

3.Sīpolu sagriez gredzenos, pārlej ar etiķi un atstāj marinēties uz 15 min.

4.Gurķus un tomātus sagriez sīkos gabaliņos.

5.Jogurtu sajauc ar sinepēm, sāli un svaigi maltiem pipariem.

6.Porciju šķīvjos kārto salātlapas un grūbas, sagrieztu vistas fileju, tomātus, gurķus, marinētus sīpolus, turku zirņus un sadrupinātu sieru. Pasniedz ar mērci.

SASTĀVDAĻAS:

  • Vistas fileja citronpiparu marinādē
  • 1glāze pērļu grūbas
  • 400 g konservēti turku zirņi
  • 4 svaigi lauku gurķi
  • 400 g tomātu
  • 100 g salātlapas
  • 120 g Fetaki siera
  • 1 sīpols
  • 100 ml etiķa
  • 200 g grieķu jogurta
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • Sāls
  • Pipari

Leave a Comment