
Bezglutēna citronu kēkss
KAS JĀDARA?
1.Kēksa formu izklāj ar cepamo papīru vai ietauko.
2.Uzkarsē cepeškrāsni.
3.Saputo sviestu ar cukuru, pa vienai pievieno olas. Puto 3 min. Pievieno citrona sulu un miziņu.
4.Beigās iesijā miltus.
5.Mīklu maisa, līdz tā kļuvusi viendabīga. Lej sagatavotajā formā un liec krāsnī uz 50 min.
6.Gatavo glazūru, sajaucot kopā citrona sulu ar pūdercukuru. Vēl siltu kēksu sadursta ar zobu bakstāmo un pārlej pāri citronu glazūru.
SASTĀVDAĻAS:
- 150 g sviests
- 120 g cukurs
- 3 olas
- 4 ēdamkarotes citronu sulas
- Citrona miziņa
- 190 g miltu
- 85 g pūdercukurs