
Biešu pankūkas
KAS JĀDARA?
1. Samal vai izberz caur sietu bietes, pievieno olas, cukuru, kanēli un šķipsniņu sāls.
2. Masai pierīvē apelsīna miziņu un un pievieno apelsīnu sulu.
3. Visu sajauc viendabīgā masā un pievieno miltus, sodu.
4. Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā cep pankūciņas.
5. Kamēr pankūkas cepas, pagatavo krēmu: sakul olu ar 1 ēdamkaroti cukura biezā masā, pievieno krēmsieru, cidoniju sulu un vēlreiz sakul.
SASTĀVDAĻAS:
-
400 g vārītu biešu
-
3 olas
-
120 g miltu
-
3 ēdamkarotes cukura
-
2 apelsīni
-
Sāls
-
Eļļa
-
1 ēdamkarote kanēļa
-
1/2 tējkarote sodas
-
50 ml cidoniju sulas
-
200 g krēmsiera