Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 23:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Biešu pankūkas

KAS JĀDARA?

1. Samal vai izberz caur sietu bietes, pievieno olas, cukuru, kanēli un šķipsniņu sāls.

2. Masai pierīvē apelsīna miziņu un un pievieno apelsīnu sulu.

3. Visu sajauc viendabīgā masā un pievieno miltus, sodu.

4. Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā cep pankūciņas.

5. Kamēr pankūkas cepas, pagatavo krēmu: sakul olu ar 1 ēdamkaroti cukura biezā masā, pievieno krēmsieru, cidoniju sulu un vēlreiz sakul.

SASTĀVDAĻAS:

  • 400 g vārītu biešu

  • 3 olas

  • 120 g miltu

  • 3 ēdamkarotes cukura

  • 2 apelsīni

  • Sāls

  • Eļļa

  • 1 ēdamkarote kanēļa

  • 1/2 tējkarote sodas

  • 50 ml cidoniju sulas

  • 200 g krēmsiera

 


Leave a Comment