
Biezpiena sacepums keto gaumē
KAS JĀDARA?
1. Olas sakul kopā ar stēvijas cukuru, pievieno biezpienam, visu labi sajauc. Pievieno mīkstu sviestu, samaisa, tad pievieno maltos riekstus, vēlreiz labi samaisa.
2. ½ tējkarotei sodas uzpilina citronu sulu, lai saputo, tad pievieno masai. Visu vēlreiz labi samaisa. Atstāj uz 20-30 min.
3. Cep veidnē 180-190 grādos 20-30 min., līdz virsma kļūst zeltaini brūna.
SASTĀVDAĻAS:
- 500 g biezpiena
- 3 olas
- 5 ēdamkarotes maltu mandeļu/lazdu riekstu (var aizstāt arī ar citiem riekstiem, ja tie garšo labāk)
- 50 - 60 g sviesta
- ½ tējkarotes sodas + daži pilieni citronu sulas
- Stēvijas cukurs