Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Burvīgā zemeņu kūka

KAS JĀDARA?

1.Pagatavo vienu biezu biskvītkārtu - bļodā iesit olas, tās kuļ 2 min., tad, turpinot kulšanu, lēnām pievieno cukuru un masu turpini mikserēt vēl 5 min.

2.Sietiņā ber miltus, tiem pievieno cepamo pulveri un iesijā olu masā, un bez kulšanas iemaisi.

3.Mīklu izlīdzini ar cepampapīru izklātā un ar sviestu ieziestā formā, tad biskvītkārtu liec līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30 min.

4.Pagatavo pildījumu - bļodā lej saldo krējumu, pievieno pūdercukuru, šķīstošo kafiju, tad ar mikseri visu saputo stingrās putās.

5.Kad biskvīts gatavs, cepeškrāsni izslēdz, atver durtiņas un to atstāj atdzist kādas 30 min. Atdzisušu biskvītu sagriez uz pusēm.

6.Saliec kūku - vispirms liec vienu biskvītkārtu, to viscaur aplaisti ar pagatavotu kafiju, tad izkārto sagrieztas zemenes, pāri tām izlīdzini krēmu, ar kafiju samitrini arī otras biskvītkārtas apakšpusi, to liek pāri krēmam, tad ar krēmu pārklāj kūku.

7.Kūku dekorē un pirms pasniegšanas atstāj ievilkties vismaz 3-4h.

SASTĀVDAĻAS:

  • 5 olas
  • 140 g kviešu miltu
  • 200 g cukura
  • 1/2 tējk. cepamais pulveris
  • Sviests
  • 500 ml saldā krējuma
  • 40 g pūdercukura
  • 1 tējk. šķīstošā kafija
  • Vaniļas cukurs
  • 200 g svaigu zemeņu
  • 1,5 tējk. šķīstošās kafijas aplietas ar 140 ml ūdens

Leave a Comment