
Cepumi ar šokolādes gabaliņiem un plūmēm
KAS JĀDARA?
1.Smalki sakapā žāvētās plūmes un šokolādi, pievieno auzu pienu un kanēli un kārtīgi samaisi, lai masa būtu viendabīga.
2.Cukuru ar margarīnu kārtīgi samaisa. Margarīna masai pievieno auzu pienu un miltus, visu kārtīgi samaisi. Mīklu savel bumbā, ietin pārtikas plēvē un liec ledusskapī uz 30 min.
3.Mīklas gabalu izrullē un sadali mazos kvadrātiņos. Mīklas kvadrātos liec apmēram ½ ēdamkarotes plūmju masas, un salipini kopā visus četrus mīklas galus.
4.Izveidotos cepumus apsmērē ar eļļu un liec cepeškrāsnī uz 20 min.
5.Gatavos cepumus atdzesē un pārber šokolādes gabaliņus.
SASTĀVDAĻAS:
- 200 g kviešu miltu
- 60 ml auzu piena
- 1 ēdamkarote sojas margarīna
- 2 ēdamkarotes cukura
- Sāls
- 250 g žāvētu mīksto plūmju
- 80 g tumšās šokolādes
- 1 tējkarote kanēļa
- 2 ēdamkarotes auzu piena
- 2 ēdamkarotes miltu veltnēšanai
- 30 g tumšās šokolādes glazūrai
- 1 ēdamkarote eļļas cepumu apsmērēšanai