
Keikpopu uzkodas
KAS JĀDARA?
1.Sadrupini šokolādes biskvītu/kēksu.
2.Tikmēr uz lēnas uguns izkausē šokolādi un pievieno sadrupinātajam biskvītam. Masu kārtīgi sajauc. No šīs masas izveido bumbiņas.
3.Bumbiņas liec uz cepamā papīra, un ieliec ledusskapī uz apmēram 40 min., lai sastingst.
4.Izkausē atlikušo šokolādi un tajā iemērc kociņu galus, un tad uzspraud bumbiņu. Kad ar visām bumbiņām tas ir izdarīts, atkal ievieto ledusskapī uz 5 min., lai nostiprinās.
5.Bumbiņas liec izkausētā šokolādē un pievieno krāsainos graudiņus.
SASTĀVDAĻAS:
- 500 g šokolādes kēksa/biskvīta
- 600 g šokolādes
- Krāsainie cukura graudiņi
- Kociņi 15-20 cm gari