
Šokolādes pankūkas
KAS JĀDARA?
1.Bļodā iesijā miltus un pievieno kakao pulveri, cepamo sodu, cepamo pulveri, cukuru, vaniļas cukuru un sāli.
2.Otrā mazākā bļodā sakuļ kopā olu ar pienu, ko ielej bļodā ar miltu maisījumu. Maisi, kamēr iegūta viendabīga masa. Noliec malā uz 10 min.
3.Uzkarsētā eļļā cep pankūkas.
4.Pasniedz siltas kopā ar šokolādes mērci, putukrējumu un svaigām zemenēm.
SASTĀVDAĻAS:
- 150 g miltu
- 3 ēdamkarotes tumšā kakao pulvera
- Pustējkarote cepamās sodas
- ¼ tējkarote cepamā pulvera
- 80 g brūnā cukura
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- Sāls
- 1 sakulta ola
- 250 ml piens
- Eļļa
- šokolādes mērce, putukrējums un zemenes pasniegšanai