Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Sildoša saldā kartupeļa – tomātu zupiņa

KAS JĀDARA?

1. Sīpolu nomizo un sakapā, saldo kartupeli nomizo un sagriez nelielos kubiņos. Katlā uzkarsē eļļu un liec cepties dārzeņus 5 min., ik pa laikam apmaisot.

2. Pievieno kumīna sēklas un kurkumu, maisot cep vēl 1 min.

3. Pievieno tomātu biezeni, ūdeni, šķeltās mung pupiņas vai lēcas. Uzliec katlam vāku un uz nelielas uguns vāri 20 min., vai līdz kartupelis mīksts un pupiņas / lēcas sāk jukt ārā.

4. Beigās pievieno ķiploku pulveri, čili, ābolu etiķi un sāli. Ja zupa šķiet par biezu, pielej vēl nedaudz ūdeni. Izmaisi. Ar rokas blenderi zupu pavisam nedaudz sablendē.

5. Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu un avokado gabaliņiem.

SASTĀVDAĻAS:

  • Eļļa
  • 1 liels sīpols vai 2 mazāki
  • 500 g saldā kartupeļa
  • 1 ēdamkarote kumīna sēklu
  • 1 ēdamkarote kurkuma
  • 500 g tomātu biezeņa vai konservētu tomātu
  • 250 g sarkano vai dzelteno lēcu / šķeltajiem zirņiem
  • 1 tējkarote ķiploku pulvera
  • 1 tējkarote čili pulvera
  • 2 ēdamkarotes ābolu etiķa vai citrona sulas
  • Sāls
  • Bezpiedevu jogurts, avokado gabaliņi

 


Leave a Comment