Vegānā pica ar tofu
KAS JĀDARA?
1. Visas mīklas sastāvdaļas sajauc, izveido mīklu un izrullē.
2. Vasabi mērcei: vasabi pastu atšķaidi ar ūdeni.
3. Apelsīnu mērcei: uzkarsē katliņā miso mērci un pievieno tajā apelsīna sulu. Līdzko mērce uzmet burbuli, noņem to no krāsns un nedaudz atdzesē. Ar iegūto apelsīna mērci apsmērē mīklu.
4. Uz mērces vienmērīgi izkārto sadrupinātu tofu un pārlej pusi vasabi mērces.
5. Picu cep krāsnī 2 min. 300 °C temperatūrā.
6. Uz gatavas picas sagriež diakonu un pak-čoi smalkos salmiņos un izkārto. Virsū izkārto atlikušo vasabi mērci un pievieno sāli pēc garšas.
SASTĀVDAĻAS:
- 1 tējkarote miso pastas
- 2 ēdamkarote apelsīnu sulas
- 60 g tofu siera
- 1 tējkarote vasabi
- 30 g diakona
- 25 g pak-čoi kāpostu
- Sāls
- 100 g pilngraudu miltu
- Olīveļļa