Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Asā meksikāņu zupa

KAS JĀDARA?

1. Iepriekšējā dienā pupiņas noskalo un iemērc aukstā ūdenī uz nakti. Nākamajā dienā pupiņas liec katlā, pārlej ar aukstu ūdeni (proporcijā 1:3) un vāri uz mērenas uguns, katlu pārklājot ar vāku.

2. Pannā uzkarsē eļļu, apcep malto gaļu un pievieno sāli.

3. Sasmalcini sīpolu un burkānu. Sīpolu pievieno maltajai gaļai, apcep uz lēnas uguns, līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pēc tam pievieno burkānu un turpina apcept vēl apmēram 4 min.

4. Tomātus attīri no mizas un sablendē, līdz tiek iegūta biezeņa konsistence. Tomātu masu pievieno pannas saturam, rūpīgi apmaisi un sautē dažas min.

5. Saldo papriku sagriez nelielos gabalos. Čili piparu un ķiploku sīki sasmalcini.

6. Saldo papriku, čili piparu, ķiploku pievieno pannas saturam un turpini sautēt.

7. Atsevišķā katlā pārliec pannas saturu, pievieno vārītas pupiņas un konservētu kukurūzu.

8. Katlā pievieno verdošu ūdeni tādā daudzumā, lai tas nosegtu dārzeņus un pupiņas.

9. Pievieno melnos un sarkanos piparus, paprikas pulveri, kā arī sāli pēc garšas. Vāri uz vidējas uguns 5 min.

10. Pirms pasniegšanas zupu pārkaisa ar zaļumiem. 

SASTĀVDAĻAS:

  • 400 g liellopa maltā gaļa
  • 1 sīpols
  • 200 g sarkanās pupiņas
  • 1 burkāns
  • 1/2 sarkanā čili pipara
  • 250 g tomātu
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1 saldā paprika
  • 100 g konservēta kukurūzas
  • Eļļa
  • Melnie pipari
  • Sarkanie pipari 
  • Paprikas pulveris
  • Sāls 
  • Zaļumi

Leave a Comment