
Kefīra - zaļumu zupa
KAS JĀDARA?
1.Sīpoliņus ar smalki sagriez.
2.Kefīrā iemaisi zaļumus un sīpoliņus. Pievieno citrona sulu, sāli un piparus. Ieliec ledusskapī vismaz uz 1 stundu.
3.Tomātus sīki sagriez. Olīvas, kaperus, anšovus smalki sakapā.
4.Tomātus samaisi ar pārējiem produktiem, eļļu, sāli un pipariem un atstāj, lai 15 min. ievelkas.
SASTĀVDAĻAS:
- 1 l kefīra
- 4 sīpoliņi
- 3 ēdamkarotes sakapāta bazilika
- 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
- 2 ēdamkarotes sakapātu skābeņu
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- Čili pipari - samalti
- Sāls