Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Tomātu zupa ar garnelēm un degvīnu

KAS JĀDARA?

1.Sasmalcini sīpolu un ķiploku. Papiku sagriez mazos gabaliņos.

2.Katlā uzkarsē eļļu. Apcept tajā sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno papriku un cep 8 min.

3.Pievieno konservētus tomātus, degvīnu, čili mērci, rīvētu citrona miziņu, svaigi spiestu citrona sulu un sautē vēl 5 min. Pievieno jūras kokteili un sautē vēl 5 min. Pievieno arī sāli.

4.Zupu pārkaisi ar sadrupinātu Fetaki sieru un sakapātiem pētersīļiem. Klāt pasniedz svaigu vai grauzdētu maizi.

SASTĀVDAĻAS:

  • 400 g jūras veltes
  • 600 g smalcināti konservēti tomāti savā sulā
  • 1 paprika
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Saldā čili mērce
  • 1/2 citrona
  • 2 ēdamkarotes degvīna
  • Olīveļļa
  • 150 g Fetaki siers
  • Pētersīļi

Leave a Comment