Pasūtījumiem +371 26208999 Katru dienu 10:00-21:00 (Pt. Se. 22:00)
€0,00 0 Open cart

JŪSU GROZS


Cena
Daudz.

GALDA PIEDERUMI

PIEGĀDES VEIDS

KOPĀ

€0,00 Update cart

Piegādes maksa un Atlaides būs aprēķinātas vēlāk

Ukraiņu borščs

KAS JĀDARA?

1. Liellopu gaļas kaulus kārtīgi noskalo aukstā ūdenī, tad applaucē ar karstu ūdeni. Kaulus liec katlā, aplej ar aukstu ūdeni un izvāri buljonu.

2. Izņem kaulus, buljonu nokās un atkal liek uz uguns. Pēc tam, kad buljons uzvārījies, tajā liec gaļu un vāri līdz gatava, izņem gaļu un sagriez gabaliņos.

3. Bietes notīri, sagriez salmiņos, pieliec sāli, apspricē ar etiķi, samaisi un liec pannā, kurā izkausēts sviests. Bietes pārkaisi ar cukuru un sautē līdz pusgatavas.

4. Burkānus, pētersīļu sakni un sīpolus notīri, sagriež salmiņos un apcep sviestā.

5. Vārošā buljonā liec kubiciņos sagrieztus kartupeļus un uzvāri. Pievieno smalki sagrieztus kāpostus un vāri 10-15 min.

6. Pēc tam zupai pievieno bietes, apceptos burkānus, selerijas saknes un sīpolus, tomātu pastu, papriku iztīrītu un sagrieztu salmiņos, mazu saujiņu veselos melnos piparus, sāli un melnos maltos piparus.

7. Visu uzvāri, samazini uguni un vāri vēl 5 min. Pēc tam borščam pievieno sasmalcinātus ķiplokus, iepriekš sagriezto gaļu. Boršču noņem no uguns un ļauj nostāvēties 20-25 min.

8. Pasniedz ar skābu krējumu un sasmalcinātiem pētersīļiem.

SASTĀVDAĻAS:

  • 700 g liellopa gaļas mīkstums
  • 1 kg liellopa kauli
  • 2 gab. bietes
  • 350 g kāposti
  • 4 gab. kartupeļi
  • 2 gab. burkāni
  • 2 gab. pētersīļa saknes
  • 2 gab. sīpoli
  • 5 gab. ķiploka daiviņas
  • tomātu pasta
  • 2 gab. sarkanā paprika
  • 90 g sviesta
  • 200 g skābā krējuma
  • Cukurs
  • 3 ēdamkarotes etiķa
  • 50 g pētersīļu
  • Melnie pipari
  • Sāls

Leave a Comment